Ons systeem

Het glas

Al onze wanden zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van glas. Onze glaswanden zijn gemaakt van het zo genoemde hardglas, wat ervoor zorgt dat de wanden wel tegen een stootje kunnen en waarbij u niet hoeft te vrezen dat het snel kapot zou gaan. Een groot voordeel aan een glaswand is dat u zelf kunt kiezen op elk moment of u deze open wenst, of liever dicht heeft. De hoeveelheid glazen van een glaswand wordt bepaalde door de breedte van het stuk waar u een glaswand wenst. 

De rails

Al onze glaswanden worden geplaatst met behulp van een rails. Afhankelijk van hoe groot de glaswand wordt, worden er een aantal glazen (maximaal 6) bevestigt op de rails. Door de rails kunnen de glaswanden per glas verschoven worden.

De afwerking

Wanneer de rails geplaatst is en het glas erin staat is het tijd voor de afwerking. We willen natuurlijk tevreden klanten. Voor de afwerking kan u kiezen welke kleur hiervoor het beste bij uw (tuin)huis past. Bij het voorbeeld is gekozen voor het afwerking met hokjes op de ramen. Ook dit kunnen wij voorzien. Onze specialist kan tijdens het opmeten van de glaswand al onze opties met u overlopen. Zodat u zal eindigen met het mooiste resultaat.